pruhy pruhy
ISSS – Local and regional information society ISSS – Local and regional information society 12.–13. dubna 2010, Hradec Králové, Kongresové centrum Aldis

Cena ministra pro místní rozvoj ČR za nejlepší webovou prezentaci v oblasti cestovního ruchu

12. 4. 2010, 20.40, Hradec Králové

V rámci slavnostního společenského večera třináctého ročníku konference ISSS byla udělena také zvláštní cena ministra pro místní rozvoj Rostislava Vondrušky za nejlepší webovou prezentaci v oblasti cestovního ruchu. V kategorii obce a města ji získal Český Krumlov: Turista a v kategorii regiony Boskovice: Kam na Boskovicku?.

Soutěž vyhlašuje Sdružení Zlatý erb. Osobní záštitu nad soutěží převzal náměstek ministra vnitra Ing. Jaroslav Chýlek. Nad cenou o nejlepší elektronickou službu převzal osobní záštitu prezident Nejvyššího kontrolního úřadu Ing. František Dohnal. Soutěž je pořádána pod záštitou Asociace krajů ČR a ve spolupráci s Ministerstvem pro místní rozvoj, Svazem měst a obcí ČR, sdružením Český zavináč, portálem Města a obce online a konferencí ISSS.

Cílem soutěže je podpořit modernizaci místní a regionální veřejné správy prostřednictvím rozvoje informačních služeb, které jsou poskytovány občanům i specifickým skupinám uživatelů s využitím internetu a ostatních elektronických médií, a přispět tak k rozvoji kvality života ve městech, obcích a krajích České republiky. Do letošního ročníku se přihlásilo přes 500 webů, služeb a turistických prezentací.