pruhy pruhy
ISSS – Local and regional information society ISSS – Local and regional information society 12.–13. dubna 2010, Hradec Králové, Kongresové centrum Aldis

Premiér ČR Jan Fischer zdraví účastníky ISSS 2010

6. 4. 2010

Vzhledem ke služební cestě a mimořádně nabitému programu se premiér ČR Jan Fischer nemůže zúčastnit letošního ročníku konference. Přesto ale bude videozáznam jeho přivítání součástí slavnostního zahájení. Uvádíme přepis jeho zdravice.

Dobrý den, dámy a pánové, dobrý den, účastníci konference ISSS.

Je mi opravdu líto, že tu nemohu být s vámi. Nesmírně jsem se těšil, že tak jako několikrát předtím se budu moci osobně zúčastnit této konference, o kterou jsem měl vždy zájem, i o její témata, a letos to prostě nejde – jsem v zahraničí na služební cestě. Rád bych využil alespoň této příležitosti k tomu, abych vás pozdravil a abych této konferenci popřál hodně dobrých nápadů, samozřejmě hodně kritiky – ta nikdy na tomto fóru nechyběla a je velmi potřebná – a já jsem přesvědčen, že tato konference přispěje k tomu, abychom v oblasti budování e-governmentu a vytváření inteligentní, pružné a samozřejmě uživatelsky přívětivé veřejné správy v této zemi uměli pokročit o ten potřebný krok dál.