Triada Munis iMunis ISSS DMO Obec a finance DVS Solón
  pruhy pruhy
ISSS – Local and regional information society ISSS – Local and regional information society 8.–9. dubna 2013, Hradec Králové, Kongresové centrum Aldis

Byly aktualizovány a doplněny všechny prezentace, které máme k dispozici.

T-Systems na ISSS 2013

Poslední změna: 12. 4. 2013, 10.15

pondělí, 8. dubna

Labský sál

14.50–15.05
Adobe Acrobat prezentace (279 kB)

Portál interních identit jako nástavba identity managementu V současné době se jeví jako naprosto nezbytné řešit problematiku autorizace v jednotlivých aplikacích v organizacích státní správy a řídit přístupy do sdílených složek v rámci organizace. Společnost T-Systems přináší řešení v podobě portálu interních identit, který tvoří nadstavbu pro řízení požadavků na autorizaci, autentizaci či management vnitrofiremních aplikací a systémů.

Ing. Zdeněk Motl, Ph.D., T-Systems a. s., 15'

Malý sál

15.30–15.45
Adobe Acrobat prezentace (0,9 MB)

Elektronický podpis s biometrickými prvky ve veřejné správě Pozvolný ústup od tradičního papíru a trvalý vývoj digitálních technologií sebou nese rizika při autentizaci osob a jejich podpisů. Nový efektivnější postup, který v sobě nese autentizace pomocí digitalizovaného podpisu s biometrickými prvky, přináší lepší a spolehlivější způsob ověření jeho pravosti a zrychlení procesu oběhu dokumentů. Společnost T-Systems přináší ucelené řešení podpisu s biometrickými prvky pro komerční sektor i státní správu, kde ho lze uplatnit například i v Czech pointech.

Ing. Dalibor Fiala, T-Systems a. s., 15'

Jednací sál

17.30–17.45
Adobe Acrobat prezentace (413 kB)

Portál pro podnikání a export – SW přestavba a HW upgrade (BusinessInfo.cz) Přínosy nového technologického řešení pro uživatele a administrátory. Nové funkcionality v rámci budování Smart Administration. Zkušenosti s procesem přestavby a přechodem na nový systém.

Mgr. Michal Sontodinomo, Česká agentura na podporu obchodu/CzechTrade; Jan Adam, T-Systems a. s., 15'