Triada Munis iMunis ISSS DMO Obec a finance DVS Solón
  pruhy pruhy
ISSS – Local and regional information society ISSS – Local and regional information society 8.–9. dubna 2013, Hradec Králové, Kongresové centrum Aldis

Informace pro účastníky konference – parkování

5. 4. 2013, 11.45

Místo konání konference
Kongresové centrum Aldis
Eliščino nábřeží 375
500 02 Hradec Králové
GPS souřadnice: N50.21572, E15.83272

Městská hromadná doprava

Pro účastníky konference je ve spolupráci s Dopravním podnikem města Hradec Králové zajištěna přeprava zdarma. Účastníci se prokazují konferenční kartičkou, kterou obdrží při registraci. Nejbližší zastávka u KC Aldis – Aldis.

Pro více informací o spojích navštivte stránky MHD Hradec Králové.

Parkování

  • Pro účastníky konference „Internet ve státní správě a samosprávě“ je přímo u KC Aldis vyhrazena nehlídaná travnatá odstavná plocha (viz mapa). Parkování bude řízeno pořadatelskou službou, prosíme, repektujte pokyny jejích členů.
  • V sousedství KC Aldis v ulicích Eliščino nábřeží a Akademika Bedrny jsou zřízena stálá veřejná placená parkovací stání a je také možno využít parkovacího domu Katschnerka, který se nachází cca 15 min. chůze od KC Aldis. Spojení MHD: zastávka Centrál, autobus č. 13 (2. zastávka Aldis).
  • Poblíž KC Aldis se nacházejí obchodní centra Penny Market, OBI, JYSK, Jamall apod. Přilehlé parkovací plochy jsou veřejně přístupné, ovšem přináleží k obchodním domům, se kterými nemají pořadatelé konference dohodnutu jakoukoliv spolupráci.
  • Bezplatně lze zaparkovat také na parkovišti u koupaliště Flošna na ulici Malšovická (viz mapa). Pořadatel bude během pondělí od 8.00 do 16.00 hod. zajišťovat kyvadlovou dopravu pomocí autobusu mezi tímto parkovištěm a KC Aldis. Mimo tento čas se odtud do KC Aldis dopravíte MHD ze zastávky Koupaliště Flošna s přestupem na zastávce Adalbertinum a dojezdem na zastávku Aldis. Spojení MHD: zastávka Koupaliště Flošna – trolejbus č. 7, přestup na zastávce Adalbertinum (3. zastávka) na autobus č. 5, 11, 15 (1. zastávka Aldis) – vyhledat spojení
  • V případě, že jste v místě ubytováni, zvažte možnost využití služeb vozidel Taxi, kterým pořadatelé umožňují vjezd až před hlavní vchod do budovy kongresového centra.

Upozornění

  • Většina parkovacích ploch je nehlídaných, nenechávejte ve vozidle žádné cenné předměty ani dokumenty. Auto není trezor!
  • Dodržujte bezpečnost a pravidla silničního provozu a to i na parkovacích plochách. Lze tam očekávat zvýšený pohyb vozidel i chodců!