ProgramEnglish version
Program
Výbory
Pořadatelé
Hlavní partneři
Partneři
Konference ISSS 2000 Telecities
ISSS 99

Hradec Králové -- hostitelské město

Regina

 

I. virtuální vernisáž
1. virtuální vernisáž

Hradec Králové, Kongresové centrum Aldis


Tisková zpráva

Konference ISSS získala Výroční cenu Asociace kongresové turistiky

Konference Internet ve státní správě a samosprávě (ISSS) je každoročně pořádána firmou Triada v kongresovém centru Aldis v Hradci Králové. Svým rozsahem i významem je neopominutelná pro všechny odborníky v oblasti informatiky. Setkává se zde pravidelně více než tisíc účastníků nejenom z České republiky. Bohatý program, členěný do jednotlivých sekcí i společných zasedání, je doplňován prezentací firem a řadou společenských akcí.

Na návrh Výkonného výboru asociace a po schválení Čestným představenstvem byla společnosti Triada udělena za organizaci konference ISSS Výroční cena Asociace kongresové turistiky Hradec Králové pro rok 1999 v oblasti Událost roku. Podle sdělení Ing. Jana Antonína, prezidenta asociace, patří konference Internet ve státní správě a samosprávě právem mezi nejvýznamnější a nejprestižnější události v Hradci Králové a má výtečnou pověst v celé České republice i v zahraničí.

Představitelé společnosti Triada převzali Výroční cenu z rukou primátora města ing. Oldřicha Vlasáka dne 14. září 2000 v rámci zahajovacího koncertu Hradeckých hudebních dnů.

Další ročník konference Internet ve státní správě a samosprávě se koná opět v Hradci Králové ve dnech 26.--27. března 2001.


Triada, spol. s r. o. Telecities Sdružení BMI Sdružení pro informační společnost Svaz měst a obcí ČR Úřad pro státní informační systém

Copyright © 2000 Triada, spol. s r. o., webmaster@isss.cz
design: Česká vydavatelská pro internet, s. r. o. /webhouse.cz/