Triada Munis iMunis ISSS DMO Obec a finance DVS Solón
  pruhy pruhy
ISSS – Internet ve státní správě a samosprávě ISSS – Internet ve státní správě a samosprávě 7.–8. dubna 2014, Hradec Králové, Kongresové centrum Aldis

Dopady zákona o kybernetické bezpečnosti

8. 4. 2014, 9.15, Hradec Králové

Problematika kyberbezpečnosti začíná v posledních měsících silně rezonovat i ve veřejné správě, a to především díky připravovanému zákonu, který by měl vejít v platnost pravděpodpobně již od roku 2015. V Jednacím sále kongresového centra Aldis se tomuto tématu věnují experti a zástupci veřejné správy prakticky celé dopoledne.

Odborný blok, jehož partnerem je Český institut manažerů informační bezpečnosti a který moderuje Petr Koubský, pak pokračuje přednáškami „Nehazardujte s cloudem – jak nebezpečně do něj vstoupíte, tak nebezpečný ho budete mít“ (Václav Mladěnka a Milan Hrdlička, MONET+), „Abyste viděli, co se odehrává ve vaší síti, potřebujete víc než síťový monitoring“ (Alexandr Tomík, Riverbed Technology), „Zákon o kybernetické bezpečnosti v praxi – resortní CERT“ (Aleš Špidla, ČIMIB) a „Security Operations Centre – služby pro řešení požadavků kybernetického zákona“ (Ivan Svoboda a Jiří Bartůněk, ANECT).

Blok bude tradičně uzavřen závěrečnou diskusí.