Triada Munis iMunis ISSS DMO Obec a finance DVS Solón
  pruhy pruhy
ISSS – Local and regional information society ISSS – Local and regional information society 8.–9. dubna 2013, Hradec Králové, Kongresové centrum Aldis

Byly aktualizovány a doplněny všechny prezentace, které máme k dispozici.

T-Soft na ISSS 2013

Poslední změna: 12. 4. 2013, 10.15

pondělí, 8. dubna

Malý sál

12.30–12.45
Adobe Acrobat prezentace (1,6 MB)

Klíč na krku, mobil, nebo čip za krkem? Ty tam jsou doby, kdy k přístupu do bytu, kanceláře, skladu, trezoru, (někdy třeba i ledničky) byly potřeba a stačily pouze klíče. S nástupem IT jsme začali zamykat přístup k počítačům, souborům, aplikacím, informacím a používáme k tomu roztodivné prostředky. A ty ještě kombinujeme s přístupem do všech zpočátku uvedených prostor.

Jak a na základě čeho se stanoví, co je proti komu a čemu třeba chránit? Jak se to pak co nejjednodušeji a nejefektivněji realizuje? Jak to lze přizpůsobovat životu, který se stále mění? A kam to všechno může vést?

Ing. Jaroslav Pejčoch, T-Soft a. s., 15'

15.45–16.00
Adobe Acrobat prezentace (0,7 MB)

Jak pořídit jednoduše, rychle a bez investic bezpečnou autentizaci pro uživatele?

Mgr. Pavel Hejl, CSc., T-Soft a. s., 15'

16.00–16.15
Adobe Acrobat prezentace (1 MB)

Outsourcing autentizace – dá se tomu věřit? Outsourcing autentizace? Cože?! To jako jde? …ale vlastně proč ne. Řada IT funkcí se jako služba dodává a prodává, ale přece jen – jde o bezpečnost našich počítačů, aplikací a dat! No právě. OK, tak ale proč a za jakých podmínek to bude fungovat? Ano. Podíváme se spolu na to, co za modely může mít autentizace jako služba na sobě a jestli budou sexy.

Ing. František Sobotka, T-Soft a. s., 15'