Triada Munis iMunis ISSS DMO Obec a finance DVS Solón
  pruhy pruhy
ISSS – Local and regional information society ISSS – Local and regional information society 8.–9. dubna 2013, Hradec Králové, Kongresové centrum Aldis

Projekt LDA V4 se chýlí k závěru

19. 11. 2012

Přibližně rok a půl trvající projekt LDA-V4 (Lokální digitální agenda v zemích V4), jehož hlavním realizátorem je Kraj Vysočina, se chýlí k úspěšnému závěru. Spolupracující subjekty veřejné správy, asociace a instituce z členských zemí Visegrádu – ČR, Slovenska, Polska a Maďarska – již předaly veškerá potřebná data, v současné době probíhají závěrečné analýzy a srovnání a následovat bude finální zmapování stavu zavádění e-governmentu a moderních informačních a komunikačních technologií ve vybraných územních samosprávách v jednotlivých visegrádských zemích v kontextu evropských i národních strategií a programů.

Závěrečnou studii, která bude dokončená nejpozději do konce prosince a která shrne nejdůležitější poznatky, příklady dobré praxe, příležitosti k dalšímu rozvoji a formulaci doporučených kroků, najdou zájemci na webových stránkách projektu, případně ji mohou získat prostřednictvím jednotlivých partnerů.

Více informací o projektu včetně kompletního seznamu partnerů