AgendaCeska verze
Agenda
Committees
Organizers
Main Partners
Partners
ISSS 2002 Conference Hradec Kralove
ISSS 99

Regina
1st virtual vernissage
First virtual vernissage

Congress Centre ALDIS, Hradec Kralove, Czech Republic


Press Release

02/05/2015

V prvním návrhu programu se rýsují důležitá témata

  • Ministerstvo vnitra ČR chce realisticky zhodnotit současný stav a naznačit další kroky. Ve svých prezentacích se bude také hodně věnovat nařízení EP a Rady EU o elektronické identifikaci a službách vytvářejících důvěru pro elektronické transakce na vnitřním trhu známém jako „eIDAS“, jehož hlavním cílem je umožnit důvěryhodné elektronické služby napříč celou EU.
  • Žhavým tématem pro veřejnou správu v letošním roce je Zákon o kybernetické bezpečnosti č. 181 Sb., který se dotýká prakticky všech procesů a jejich řízení, smluvních podmínek souvisejících s technologiemi, službami a produkty, jejich nastavení a rovněž monitoringu aktivit ovlivňujících bezpečnost úřadu.
  • Značný prostor v programu konference dostane také problematika veřejných zakázek, jak z hlediska ideového a právního přístupu, tak z hlediska technických řešení.

Stranou nezůstanou ani další témata úzce související s výkonem veřejné správy, jako například financování projektů z fondů EU, nové trendy a technologie, elektronizace zdravotnictví, mobilní IT řešení pro veřejnou správu, využívání ICT technologií v oblasti cestovního ruchu, digitalizace a archivace dokumentů apod.

Přesné programové schéma bude uveřejněno počátkem března 2015.


Triada Ltd. The Union of Towns and Communities of the Czech Republic The Office for Public Information Systems Information Society Association ExMise

Copyright © 2002 Triada Ltd., webmaster@isss.cz
design: Ceska vydavatelska pro internet, Ltd. /webhouse.cz/