AgendaCeska verze
Agenda
Committees
Organizers
Main Partners
Partners
ISSS 2002 Conference Hradec Kralove
ISSS 99

Regina
1st virtual vernissage
First virtual vernissage

Congress Centre ALDIS, Hradec Kralove, Czech Republic


Press Release

04/08/2014, 12:00

Rozsáhlý blok pro obce a města

Na úvodní části se podílejí především zástupci ministerstva vnitra (Bohdan Urban, Josef Beneš) a České pošty (Petr Solský), na druhé části pak také zástupci dodavatelských firem a veřejné správy (Pavel Nemrava – Software602, Milan Vácha – obec Psáry, Tomáš Lechner – Triada, Jiří Dohnal – ICZ, Martin Janček – Komix, Petr Koucký – MSp ČR). Třetí část se věnovala otázkám „Co by mělo obcím přinést nové programové období 2014+?“, „Jak získat informace z CIS pro AIS obcí?“, „Problematika provázání JIP a IDM obcí“, „Co nabízí KIVS a CMS 2.0 obcím?“, Řešení životních situací na obcích“ a „Budou obce ukládat spisy do KDS a NDA?“.

V diskusním panelu pak zasedli zástupci Komise pro informatiku SMO ČR Simona Rákosová a Pavel Rous, digitální šampion ČR Ondřej Felix, Bohdan Urban z Ministerstva vnitra ČR, Michal Pešek, ředitel Správy základních registrů, Petr Solský z Odštěpného závodu ICT služby České pošty, Rostislav Mazal z Ministerstva pro místní rozvoj a někteří další.


Triada Ltd. The Union of Towns and Communities of the Czech Republic The Office for Public Information Systems Information Society Association ExMise

Copyright © 2002 Triada Ltd., webmaster@isss.cz
design: Ceska vydavatelska pro internet, Ltd. /webhouse.cz/