AgendaCeska verze
Agenda
Committees
Organizers
Main Partners
Partners
ISSS 2002 Conference Hradec Kralove
ISSS 99

Regina
1st virtual vernissage
First virtual vernissage

Congress Centre ALDIS, Hradec Kralove, Czech Republic


Press Release

04/08/2014, 10:00

Tradiční „GISové“ dopoledne

Blok věnovaný této problematice, rozdělený do tří částí, jako obvykle hostí dvorana ve Velkém sále. V prvním bloku jsou úvodní přednášky věnované projektu ELF a směrnice INSPIRE, a to z pohledu ČÚZK a agentury CENIA.

Ve druhém bloku zazní prezentace věnovaná praktickému dopadu spuštění RÚIAN z pohledu územní identifikace (Jiří Formánek, ČÚZK), přednáška „Usnadněte si práci s RÚIAN (Radek Kuttelwascher, ARCDATA Praha) a informace o AIS VITA a geografických informačních systémech (Jan Křížek, VITA software).

Celý program bloku GIS pak uzavírá třetí část s prezentacemi „Poskytování dat a služeb z katastru nemovitostí“ (Petr Souček, ČÚZK), „Proč bychom měli chtít poznat adresář 2GIS?“ (Martin Vašíček, Smart Maps CZ), „Publikace LMS prostřednictvím Geoportálu ČÚZK“ (Karel Brázdil, Zeměměřický úřad), „Prostorová data ZÚ pro veřejnou správu“ (Petr Dvořáček, Zeměměřický úřad) a „Strategie rozvoje infrastruktury pro prostorové informace v ČR do roku 2020“ (Eva Kubátová, MV ČR). Na závěr celého odborného bloku je naplánována diskuse a odpovědi na případné dotazy.


Triada Ltd. The Union of Towns and Communities of the Czech Republic The Office for Public Information Systems Information Society Association ExMise

Copyright © 2002 Triada Ltd., webmaster@isss.cz
design: Ceska vydavatelska pro internet, Ltd. /webhouse.cz/