AgendaCeska verze
Agenda
Committees
Organizers
Main Partners
Partners
ISSS 2002 Conference Hradec Kralove
ISSS 99

Regina
1st virtual vernissage
First virtual vernissage

Congress Centre ALDIS, Hradec Kralove, Czech Republic


Press Release

04/07/2014, 14:00

Nabitý program komisařky Neelie Kroes

Pondělí zahájila pracovní snídaní s řediteli partnerů konference a dalšími osobnostmi, které se významně podílejí na rozvoji tuzemského e-governmentu. Mezi 9. a 10. hodinou absolvovala v Aldisu dvě bilaterální jednání – první s vicepremiérem ČR Pavlem Bělobrádkem a druhé s ministrem vnitra Milanem Chovancem. Následovalo ještě interview pro Hospodářské noviny. Po první části slavnostního zahájení, v níž vystoupila s více než desetiminutovým projevem, se zúčastnila diskusního setkání s „juniorskými nadějemi veřejné správy“ – úspěšnými účastníky soutěže JuniorErb.

Po slavnostním přípitku ve VIP prostorách po skončení slavnostního zahájení se zúčastnila další uzavřené diskuse, tentokrát ve Visegrádském salonku společně s prezidentem ICT Unie Svatoslavem Novákem jako zástupcem ICT sektoru a „digitálním šampionem“ ČR Ondřejem Felixem, a pak ji čekal ještě několikaminutový rozhovor pro Události ČT1.

Po 13. hodině se musela paní komisařka s hradeckou konferencí rozloučit a odjela do Prahy k dalším jednáním a večernímu odletu zpět do Bruselu.


Triada Ltd. The Union of Towns and Communities of the Czech Republic The Office for Public Information Systems Information Society Association ExMise

Copyright © 2002 Triada Ltd., webmaster@isss.cz
design: Ceska vydavatelska pro internet, Ltd. /webhouse.cz/