AgendaCeska verze
Agenda
Committees
Organizers
Main Partners
Partners
ISSS 2002 Conference Hradec Kralove
ISSS 99

Regina
1st virtual vernissage
First virtual vernissage

Congress Centre ALDIS, Hradec Kralove, Czech Republic


Press Release

04/07/2014, 10:00

Elektronizace zdravotnictví a sociálních služeb

Těsně po deváté hodině byl tento samostatný odborný blok zahájen v Eliščině sále. Na jeho přípravě se jako obvykle podílela celá řada subjektů, které mají se zdravotnictvím co do činění, a to včetně dodavatelských firem.

Úvodu se letos společně chopili hejtman Kraje Vysočina Jiří Běhounek, náměstkyně ministryně práce a sociálních věcí Iva Merhautová a náměstek ministra zdravotnictví Tom Phillip. Posledně jmenovaný pak seznámil přítomné s novou koncepcí Ministerstva zdravotnictví ČR v oblasti elektronizace zdravotnictví, poté následovala prezentace hejtmana Běhounka s tématem eHealth z pohledu krajů a přednáška zaměřená na praktickou aplikaci Telemedicíny Jana Vachudy z CGI IT Czech Republic.

Blok pokračuje i po poledni – zahájí jej náměstkyně ministerstva práce a sociálních věcí Iva Merhautová s přednáškou týkající se role ICT v sociálních službách, po ní pak následují Jana Venclíková ze společnosti Asseco Central Europe (Mobilní aplikace pro zdravotnictví), Michal Opatřil z ICZ (Nové zdravotnické registry jako součást konceptu eHealth) a Ladislav Friedrich z Oborové zdravotní pojišťovny zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví (Vitakarta a online služby).


Triada Ltd. The Union of Towns and Communities of the Czech Republic The Office for Public Information Systems Information Society Association ExMise

Copyright © 2002 Triada Ltd., webmaster@isss.cz
design: Ceska vydavatelska pro internet, Ltd. /webhouse.cz/