AgendaCeska verze
Agenda
Committees
Organizers
Main Partners
Partners
ISSS 2002 Conference Hradec Kralove
ISSS 99

Regina
1st virtual vernissage
First virtual vernissage

Congress Centre ALDIS, Hradec Kralove, Czech Republic


Press Release

04/06/2014

V4DIS 2014 – visegrádská konference již pojedenácté

Konference V4DIS je tradiční součástí dlouhodobého projektu, který byl zahájen v roce 2004 a jenž se zaměřuje na využití informačních a komunikačních technologií ve státní správě a samosprávě zemí V4, vývoj moderních elektronických služeb pro občany, výměnu zkušeností a prezentaci vybraných projektů. Stejně jako v předchozích létech podpořil konferenci i letos Mezinárodní visegrádský fond (IVF). Podobně jako v minulosti také letos poskytuje konferenci osobní záštitu Přemysl Sobotka, místopředseda Senátu Parlamentu České republiky, který každoročně zdůrazňuje, že spolupráce a výměna zkušeností sousedících zemí s podobnou ekonomikou, historickým vývojem i řadou společných problémů je mu velice blízká.

V rámci programu konference V4DIS budou vyhlášeny výsledky populárních mezinárodních soutěží, jako je například Eurocrest nebo klání mladých tvůrců webových stránek JuniorErb. S oceněnými „juniory“ se během pondělního dopoledne setká i komisařka Neelie Kroes a předá jim pamětní listy. Zástupci obcí a měst nominovaných na letošní ocenění Eurocrest převezmou ceny v tradiční projektové laboratoři.


Triada Ltd. The Union of Towns and Communities of the Czech Republic The Office for Public Information Systems Information Society Association ExMise

Copyright © 2002 Triada Ltd., webmaster@isss.cz
design: Ceska vydavatelska pro internet, Ltd. /webhouse.cz/