AgendaCeska verze
Agenda
Committees
Organizers
Main Partners
Partners
ISSS 2002 Conference Hradec Kralove
ISSS 99

Regina
1st virtual vernissage
First virtual vernissage

Congress Centre ALDIS, Hradec Kralove, Czech Republic


Press Release

04/05/2013, 11:45

Informace pro účastníky konference – parkování

Místo konání konference
Kongresové centrum Aldis
Eliščino nábřeží 375
500 02 Hradec Králové
GPS souřadnice: N50.21572, E15.83272

Městská hromadná doprava

Pro účastníky konference je ve spolupráci s Dopravním podnikem města Hradec Králové zajištěna přeprava zdarma. Účastníci se prokazují konferenční kartičkou, kterou obdrží při registraci. Nejbližší zastávka u KC Aldis – Aldis.

Pro více informací o spojích navštivte stránky MHD Hradec Králové.

Parkování

  • Pro účastníky konference „Internet ve státní správě a samosprávě“ je přímo u KC Aldis vyhrazena nehlídaná travnatá odstavná plocha (viz mapa). Parkování bude řízeno pořadatelskou službou, prosíme, repektujte pokyny jejích členů.
  • V sousedství KC Aldis v ulicích Eliščino nábřeží a Akademika Bedrny jsou zřízena stálá veřejná placená parkovací stání a je také možno využít parkovacího domu Katschnerka, který se nachází cca 15 min. chůze od KC Aldis. Spojení MHD: zastávka Centrál, autobus č. 13 (2. zastávka Aldis).
  • Poblíž KC Aldis se nacházejí obchodní centra Penny Market, OBI, JYSK, Jamall apod. Přilehlé parkovací plochy jsou veřejně přístupné, ovšem přináleží k obchodním domům, se kterými nemají pořadatelé konference dohodnutu jakoukoliv spolupráci.
  • Bezplatně lze zaparkovat také na parkovišti u koupaliště Flošna na ulici Malšovická (viz mapa). Pořadatel bude během pondělí od 8.00 do 16.00 hod. zajišťovat kyvadlovou dopravu pomocí autobusu mezi tímto parkovištěm a KC Aldis. Mimo tento čas se odtud do KC Aldis dopravíte MHD ze zastávky Koupaliště Flošna s přestupem na zastávce Adalbertinum a dojezdem na zastávku Aldis. Spojení MHD: zastávka Koupaliště Flošna – trolejbus č. 7, přestup na zastávce Adalbertinum (3. zastávka) na autobus č. 5, 11, 15 (1. zastávka Aldis) – vyhledat spojení
  • V případě, že jste v místě ubytováni, zvažte možnost využití služeb vozidel Taxi, kterým pořadatelé umožňují vjezd až před hlavní vchod do budovy kongresového centra.

Upozornění

  • Většina parkovacích ploch je nehlídaných, nenechávejte ve vozidle žádné cenné předměty ani dokumenty. Auto není trezor!
  • Dodržujte bezpečnost a pravidla silničního provozu a to i na parkovacích plochách. Lze tam očekávat zvýšený pohyb vozidel i chodců!

Triada Ltd. The Union of Towns and Communities of the Czech Republic The Office for Public Information Systems Information Society Association ExMise

Copyright © 2002 Triada Ltd., webmaster@isss.cz
design: Ceska vydavatelska pro internet, Ltd. /webhouse.cz/