AgendaCeska verze
Agenda
Committees
Organizers
Main Partners
Partners
ISSS 2002 Conference Hradec Kralove
ISSS 99

Regina
1st virtual vernissage
First virtual vernissage

Congress Centre ALDIS, Hradec Kralove, Czech Republic


Press Release

09/24/2012

Cena ITAPA 2012

Cena ITAPA 2012 je určená pro instituce veřejné správy, akademické instituce a dodavatele, kteří úspěšně realizovali projekty modernizace veřejné správy s využitím moderních informačních a komunikačních technologií.

  • V kategorii „Nové služby“ soutěží projekty, díky nimž může veřejná správa poskytovat občanům a podnikatelům nové služby, zjednodušit administrativu a zvýšit dostupnost i v čase, kdy běžné „kamenné“ úřady nefungují.
  • Kategorie „Zlepšení procesů“ je určená pro projekty, které dokázaly systémově a kriticky přehodnotit fungování institucí veřejné správy, díky čemuž se odstranilo co nejvíce zbytečných kroků a dosáhlo se výrazného zrychlení i celkové automatizace a modernizace procesů v rámci instituce.
  • Zvláštní cena ITAPA je ocenění portálu eFOCUS za to, jak jsou jednotlivé soutěžní projekty propagované v tiskové nebo elektronické formě. V rámci kategorie se hodnotí originalita, srozumitelnost a přitažlivost textového, vizuálního či multimediálního ztvárnění, stejně jako informačně-komunikační hodnota.

Cena ITAPA 2012 má uzávěrku 10. října 2012, výsledky budou vyhlášené v průběhu slavnostního galavečera dne 24. října. Více informací lze najít na www.itapa.sk.


Triada Ltd. The Union of Towns and Communities of the Czech Republic The Office for Public Information Systems Information Society Association ExMise

Copyright © 2002 Triada Ltd., webmaster@isss.cz
design: Ceska vydavatelska pro internet, Ltd. /webhouse.cz/