AgendaCeska verze
Agenda
Committees
Organizers
Main Partners
Partners
ISSS 2002 Conference Hradec Kralove
ISSS 99

Regina
1st virtual vernissage
First virtual vernissage

Congress Centre ALDIS, Hradec Kralove, Czech Republic


Press Release

03/29/2012

Conferoo pro uživatele smartphonů

Aplikace Conferoo poskytuje řadu funkcí a ucelenou sadu informací týkající se programu konference, jednotlivých streamů, přednášejících, časů prezentací, jejich anotací apod. Umožňuje lepší orientaci v celém dvoudenním programu, výběr jednotlivých přednášek a vytváření vlastního plánu, stejně jako hodnocení přednášek a vyplnění anketních otázek.

Nejzajímavější funkcí aplikace je možnost sestavení osobního programu či itineráře, ke kterému stačí pouze zadat e-mailovou adresu. Poté již je přístup k osobnímu programu dostupný z jakéhokoli mobilního zařízení nebo PC.

Dodavatel aplikace, studio Inmite, je česká jednička ve vývoji aplikací pro chytré mobilní telefony a tablety – ať už jde o Android, iOS, Windows Phone 7 nebo mobilní web. Od roku 2008 vytvořilo přes 60 aplikací. Patrně nejznámější projekt je aplikace pro živé vysílání zpravodajského kanálu ČT24 i sportovní ČT4. Vývojáři z Inmite jsou pyšní také na sérii aplikací pro Google, Vodafone, Lagardere Active nebo na uživateli oblíbenou SMS Jízdenku. Na světovém trhu zaznamenala velký úspěch aplikace avast! Mobile Security, bezpečnostní aplikace, která vznikla ve spolupráci se společností Avast Software.


Triada Ltd. The Union of Towns and Communities of the Czech Republic The Office for Public Information Systems Information Society Association ExMise

Copyright © 2002 Triada Ltd., webmaster@isss.cz
design: Ceska vydavatelska pro internet, Ltd. /webhouse.cz/