AgendaCeska verze
Agenda
Committees
Organizers
Main Partners
Partners
ISSS 2002 Conference Hradec Kralove
ISSS 99

Regina
1st virtual vernissage
First virtual vernissage

Congress Centre ALDIS, Hradec Kralove, Czech Republic


Press Release

04/20/2011

JuniorErb 2011 zná svého vítěze

Soutěž, kterou každoročně vyhlašují sdružení Together a Český zavináč a jejímž hlavním cílem je zapojit mladé internetové nadšence do dění v oblasti veřejné správy, hodnotí webové stránky spjaté s určitou obcí, městem nebo krajem, a to včetně stránek místních sportovních oddílů, škol, zájmových kroužků či stránek, které nějakým způsobem rozšiřují nebo doplňují stávající weby obcí, měst či regionů.

David Lupáč (18 let) pochází z Libochovic a třetím rokem studuje na Střední škole elektrotechniky a spojů v Ústí nad Labem obor Informační technologie. Zajímají ho především počítačové sítě, databáze, programování a webdesign. Právě v "sítích" se mu podařilo dosáhnout zatím největšího úspěchu na poli IT, kdy v týmu společně s přáteli vyhrál národní kolo soutěže Cisco NAG a jako jednotlivec se umístil na třetím místě. Ve volném čase se věnuje kinematografii. Projekt "Kam na Litoměřicku" reprezentuje jeho dosud nejrozsáhlejší práci v internetové oblasti. Poskytuje přehledné turistické informace z regionu, na kterých se mohou podílet i sami návštěvníci.

Ocenění z dalších zemí V4

Slovensko

Polsko

Úspěšní účastníci letošního ročníku soutěže JuniorErb představili svoje projekty také na konferenci ISSS 2011 a převzali zde ocenění z rukou 1. místopředsedy Senátu Parlamentu ČR Přemysla Sobotky.

Více informací


Triada Ltd. The Union of Towns and Communities of the Czech Republic The Office for Public Information Systems Information Society Association ExMise

Copyright © 2002 Triada Ltd., webmaster@isss.cz
design: Ceska vydavatelska pro internet, Ltd. /webhouse.cz/