AgendaCeska verze
Agenda
Committees
Organizers
Main Partners
Partners
ISSS 2002 Conference Hradec Kralove
ISSS 99

Regina
1st virtual vernissage
First virtual vernissage

Congress Centre ALDIS, Hradec Kralove, Czech Republic


Press Release

03/09/2011

Tajemníci na ISSS

Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů České republiky

Součástí letošního ročníku konference bude jako vždy i setkání tajemníků městských a obecních úřadů, které se uskuteční ve Visegrádském salonku kongresového centra Aldis v pondělí 4. dubna.

Jako hosté vystoupí zástupci ministerstva vnitra a dalších ústředních orgánů. Tématy diskuse budou poznatky z provozu systému datových schránek, konverze a archivace dokumentů, příprava spuštění základních registrů, možnosti financování ICT, technologická centra měst a obcí či připravovaná komunikační infrastruktura veřejné správy.

Diskuse je výjimečnou příležitostí pro dotazy, vznášení připomínek nebo návrhů na lepší využití technologií či úpravu legislativy či metodiky v této oblasti. Ze zkušeností vedení STMOÚ lze potvrdit, že se většinou vznesených připomínek odpovědné orgány dále zabývaly.

Setkání, na jehož organizaci se podílí i hostitelské město Hradec Králové, se tradičně neúčastní pouze tajemníci, ale i řada informatiků měst a obcí. I v letošním roce je toto setkání otevřené, takže všichni zájemci jsou srdečně zváni.


Triada Ltd. The Union of Towns and Communities of the Czech Republic The Office for Public Information Systems Information Society Association ExMise

Copyright © 2002 Triada Ltd., webmaster@isss.cz
design: Ceska vydavatelska pro internet, Ltd. /webhouse.cz/