AgendaCeska verze
Agenda
Committees
Organizers
Main Partners
Partners
ISSS 2002 Conference Hradec Kralove
ISSS 99

Regina
1st virtual vernissage
First virtual vernissage

Congress Centre ALDIS, Hradec Kralove, Czech Republic


Press Release

04/12/2010, 15:00

O elektronizaci zdravotnictví je zájem

Letos jsou přednášky a prezentace rozděleny dokonce do tří segmentů. V první části se zaměřují především na koncepční otázky rozvoje eHealth – po příspěvcích ministerstva zdravotnictví (Mgr. Ivo Hartmann) a Kraje Vysočina (MUDr. Jiří Běhounek, Mgr. David Zažímal) je na pořadu hodinový seriál přednášek Českého národního fóra pro eHealth.

Druhou část programu tvoří přednášky nejvýznamnějších dodavatelů do oblasti zdravotnictví – Krajská řešení e-health (IBM), e-health v roce deset (Ness Czech), Robustní a stabilní komunikační platforma pro sdílení zdravotnických dat (ICZ) a integrovaný informační systém pro zdravotnická zařízení (T-Systems Czech Republic).

Prezentace firem byly i v závěrečné části tohoto programového bloku a týkaly se Uplatnění IT nástrojů při podpoře moderních služeb zdravotnictví (Asseco Central Europe), Zkušeností z řízení a realizace e-health projektů v zahraničí (Ness Technologies) a Elektronické proskripce (Siemens IT Solutions and Services). Závěrečným bodem celého programového bloku o elektronizaci zdravotnictví je panelová diskuse.


Triada Ltd. The Union of Towns and Communities of the Czech Republic The Office for Public Information Systems Information Society Association ExMise

Copyright © 2002 Triada Ltd., webmaster@isss.cz
design: Ceska vydavatelska pro internet, Ltd. /webhouse.cz/