AgendaCeska verze
Agenda
Committees
Organizers
Main Partners
Partners
ISSS 2002 Conference Hradec Kralove
ISSS 99

Regina
1st virtual vernissage
First virtual vernissage

Congress Centre ALDIS, Hradec Kralove, Czech Republic


Press Release

03/17/2010

Královéhradecké jaro si jen stěží dovedeme představit bez ISSS

Martin Pecina, ministr vnitra

Vážené účastnice a vážení účastníci konference ISSS,

stejně jako k pražskému jaru neodmyslitelně patří hudební festival, královéhradecké jaro si už jen stěží dovedeme představit bez konference Internet ve státní správě a samosprávě. Dovolte mi, abych Vás přivítal již na třináctém ročníku této akce. Skutečnost, že proběhlo dvanáct úspěšných a vydařených ročníků, je sama o sobě důkazem nepostradatelnosti i významu tohoto projektu pro odbornou veřejnost.

Jsem hrdý na to, že jsem měl příležitost být jedním z těch, kdo zaštiťují tuto událost – největší svého druhu v Evropě. Uvědomuji si, že v případě ISSS jde o výjimečnou příležitost ke vzájemnému setkání vrcholných politiků a zástupců státních orgánů, hejtmanů, starostů a dalších pracovníků státní správy a samosprávy, ale také zástupců firem z oblasti informačních a komunikačních technologií a bankovnictví. Je pro mě proto nesmírným potěšením, že se tady mohu s Vámi všemi potkat, vzájemně se podělit o zkušenosti a vyměnit si názory na dění v oblasti eGovernmentu.

Elektronizace státní správy patří zcela jistě mezi základní pilíře činnosti Ministerstva vnitra, jemuž věnujeme velkou pozornost, úsilí a energii. Navíc já k ní mám – mohu-li to tak říct – svým způsobem osobní vztah už z toho důvodu, že je blízká mému původnímu vzdělání a praxi. Proto považuji za důležitou i konferenci ISSS: v oblasti eGovernmentu šlo vždy o jednu z nejvýznamnějších konferencí a jsem rád, že má své pokračování i v těchto ne úplně lehkých dobách. Pevně věřím, že vás program letošního setkání zaujme a že si z něho odnesete co nejvíce inspirace a podnětů, které uplatníte ve své práci.


Triada Ltd. The Union of Towns and Communities of the Czech Republic The Office for Public Information Systems Information Society Association ExMise

Copyright © 2002 Triada Ltd., webmaster@isss.cz
design: Ceska vydavatelska pro internet, Ltd. /webhouse.cz/