AgendaCeska verze
Agenda
Committees
Organizers
Main Partners
Partners
ISSS 2002 Conference Hradec Kralove
ISSS 99

Regina
1st virtual vernissage
First virtual vernissage

Congress Centre ALDIS, Hradec Kralove, Czech Republic


Press Release

04/03/2006, 9:00

Zdravice Jiřího Paroubka účastníkům konference ISSS/LORIS/V4DIS 2006

Jiří Paroubek, předseda vlády ČR

Vážení přátelé, dámy a pánové,

zdravím vás u příležitosti zahájení konference Internet ve státní správě a samosprávě, která se v letošním roce koná již podeváté. V současné době je největší akcí svého druhu v nových členských zemí Evropské unie. Jsem přesvědčen, že mohu přivítat jak představitele vlády, parlamentu, ústředních orgánů, hejtmany, primátory a starosty měst a obcí, zkrátka účastníky z oblasti veřejné správy, pro které přiblížení informací obyvatelstvu není jen heslem, ale každodenní prací, kterou se snaží zlepšit a zjednodušit přístup občanů k informacím.

Věřím, že i letošní konference přispěje k získání a výměně potřebných informací nejen na národní, ale i na mezinárodní úrovni a prohloubí i spolupráci České republiky se zeměmi Visegrádu.

Sám jsem se jednání konference v předchozích letech rád zúčastnil a přiznám se, že její náplň obohatila moje zkušenosti s realizací informační politiky státu.

Přeji všem domácím i zahraničním účastníkům úspěšné jednání, bohatou výměnu zkušeností, navázání dobrých pracovních kontaktů -- vše s cílem zlepšení a zjednodušení toku informací od veřejné správy k občanovi.


Triada Ltd. The Union of Towns and Communities of the Czech Republic The Office for Public Information Systems Information Society Association ExMise

Copyright © 2002 Triada Ltd., webmaster@isss.cz
design: Ceska vydavatelska pro internet, Ltd. /webhouse.cz/