AgendaCeska verze
Agenda
Committees
Organizers
Main Partners
Partners
ISSS 2002 Conference Hradec Kralove
ISSS 99

Regina
1st virtual vernissage
First virtual vernissage

Congress Centre ALDIS, Hradec Kralove, Czech Republic


Press Release

09/30/2022

Důležité pokyny pro přednášející

  1. Doprovodnou prezentaci dodejte jako .ppt(x) nebo .pdf ve formátu 16:9 nejpozději do 5. 5. 2023 na adresu ppt@isss.cz. Včasným dodáním nám umožníte zkontrolovat kompatibilitu s vybavením používaným v konferenčních sálech a ve spolupráci s vámi odstranit případné technické problémy. U později zaslaných prezentací nelze kontrolu garantovat. V případě specifických technických požadavků se obraťte na realizační tým konference.
  2. Upozorňujeme, že není možné používat konferenční techniku pro opravy prezentací mimo příslušnou přednášku a odstraňování jakýchkoli vad a nedostatků prezentace za použití této techniky je započítáváno do vyhrazeného přednáškového času. V rámci přednášky není možné z časových a technických důvodů používat vlastní počítače, průběh všech prezentací bude zajištěn organizátory konference a jejich technikou.
  3. Doprovodná prezentace bude organizátory po skončení příslušné přednášky umístěna na internetových stránkách konference a zabezpečena proti provádění úprav návštěvníky stránek.
  4. K tématu každé objednané přednášky je možno dodat odborný článek (délka textu může být po dohodě s redakcí krácena) do sborníku přednášek, který bude uveřejněn na webových stránkách konference a zůstane trvalou součástí archivu na www.isss.cz. Nejzazší termín dodání článku je 30. 4. 2023, později zaslané příspěvky budou uveřejněny až po akci v dodatku sborníku.
    Příspěvek zasílejte na adresu sbornik@isss.cz. Zasláním článku dává objednavatel bez nároku na odměnu souhlas pořadateli, tedy společnosti TRIADA, spol. s r.o., se sídlem Praha 9, U Svobodárny 1110/12, IČO 43871020, k jeho užití, rozmnožování a rozšiřování v konferenčním sborníku v podobě tiskové i elektronické, v rozsahu neomezeném a na dobu neurčitou. Společnost TRIADA, spol. s r.o., se zavazuje nepostoupit toto právo jakýmkoliv způsobem třetí straně. Objednavatel současně bere na vědomí, že si programový výbor konference vyhrazuje právo schválit obsah článku a rozhodnout o jeho zveřejnění. Na zveřejnění článku komunikačními prostředky konference není právní nárok a veškerou odpovědnost za nepůvodnost článku a případné porušení autorských práv nese autor článku.
  5. Žádáme přednášející, aby během poslední přestávky před začátkem programového bloku, v němž je jejich přednáška umístěna, ohlásili svou přítomnost moderátorovi majícímu službu v příslušném sálu nebo programovém bloku. V opačném případě může být jejich přednáška odsunuta na konec programového bloku nebo programové sekce z důvodu zajištění plynulosti programu.
Sekretariát konference
TRIADA, spol. s r.o, U Svobodárny 1110/12, 190 00 Praha 9, IČO 43871020, DIČ CZ43871020
Kontaktní osoby

Triada Ltd. The Union of Towns and Communities of the Czech Republic The Office for Public Information Systems Information Society Association ExMise

Copyright © 2002 Triada Ltd., webmaster@isss.cz
design: Ceska vydavatelska pro internet, Ltd. /webhouse.cz/