AgendaCeska verze
Agenda
Committees
Organizers
Main Partners
Partners
ISSS 2002 Conference Hradec Kralove
ISSS 99

Regina
1st virtual vernissage
First virtual vernissage

Congress Centre ALDIS, Hradec Kralove, Czech Republic


Press Release

10/15/2020

Digitalizujeme ISSS

Zájemci o problematiku e-governmentu ani již registrovaní účastníci odloženého a nyní zásadně proměněného 23. ročníku o žádné klíčové body programu nepřijdou. Prostřednictvím internetových záznamů postřehů politiků a přímých přenosů diskusí relevantních odborníků přineseme v průběhu následujících dvou měsíců ta nejdůležitější témata, jimž se měla konference v původně plánovaném formátu věnovat, stejně jako řečníky, na jejichž přednášky se návštěvníci vždy těšili. Je velice pravděpodobné, že i aktuální plán postupného vysílání jednotlivých příspěvků bude ovlivněn stávajícími celostátními opatřeními i vnitrofiremními a vnitroinstitucionálními restrikcemi, ale přesto se budou všichni zúčastnění snažit zprostředkovat online formou všechny aktuální a důležité informace a názory.

isss.online

Na stránkách isss.online budou záhy k dispozici příspěvky a komentáře k aktuálnímu ročníku, stejně jako několik diskusních bloků zaměřených na jednotlivá klíčová témata. O podrobnějším programu budou zájemci informování také prostřednictvím stávajících webových stránek www.isss.cz, Deníku veřejné správy a komunikačních kanálů mediálních partnerů akce.

Pevně věříme, že na jaře příštího roku se budeme moci opět potkat osobně, tentokrát již na 24. ročníku konference ISSS/V4DIS, který se v případě, že vše půjde dobře, uskuteční v tradiční podobě. Všichni účastníci se tak budou moci kromě sledování přednášek opět naplno věnovat tomu nejdůležitějšímu – osobním pracovním schůzkám, diskusím o aktuálních problémech a výměně zkušeností, intenzivně vzájemně komunikovat a probírat zásadní otázky digitalizace veřejné správy se širokým spektrem politiků, kolegů ze státní správy i samospráv, řadovými pracovníky úřadů i dodavateli ICT technologií.


Triada Ltd. The Union of Towns and Communities of the Czech Republic The Office for Public Information Systems Information Society Association ExMise

Copyright © 2002 Triada Ltd., webmaster@isss.cz
design: Ceska vydavatelska pro internet, Ltd. /webhouse.cz/