AgendaCeska verze
Agenda
Committees
Organizers
Main Partners
Partners
ISSS 2002 Conference Hradec Kralove
ISSS 99

Regina
1st virtual vernissage
First virtual vernissage

Congress Centre ALDIS, Hradec Kralove, Czech Republic


Press Release

03/26/2020

Vážení partneři, spolupracovníci, zástupci veřejné správy, zájemci o konferenci a všichni ostatní…

Vlastně také díky tomu, jak to vše, byť s drobnými problémy, funguje – díky rychlé komunikaci jednotlivých subjektů veřejné správy, složek Integrovaného záchranného systému, online byznysu i díky možnosti práce z domova – nejsou zatím ekonomické ztráty tak velké, jaké by byly bez využití moderních technologií. Představte si, jak by to asi vypadalo třeba před 30 lety, kdy se nám o mobilních telefonech, sdílených datech nebo rychlém internetu ve veřejné správě ani nezdálo. Je tedy naprosto jasné, že na digitalizaci nejen veřejné správy, ale celé společnosti, je třeba i nadále usilovně pracovat a veškeré možnosti efektivní elektronické komunikace a řízení věcí veřejných dále rozvíjet.

Organizační tým konference samozřejmě nechce zůstat při této snaze stranou a vedle náhradního termínu akce, který bude zveřejněn na stránkách www.isss.cz, jakmile bude jasný harmonogram uvolňování restriktivních opatření, připravujeme i řadu dalších aktivit, na něž budeme postupně upozorňovat na webu konference. Prostě jedeme dál pod heslem „buďme online“ a těšíme se na osobní setkání na konferenci ISSS 2020, byť v jiném než tradičním jarním termínu.

Jménem celého organizačního týmu
RNDr. Tomáš Renčín, výkonný ředitel ISSS


Triada Ltd. The Union of Towns and Communities of the Czech Republic The Office for Public Information Systems Information Society Association ExMise

Copyright © 2002 Triada Ltd., webmaster@isss.cz
design: Ceska vydavatelska pro internet, Ltd. /webhouse.cz/