AgendaCeska verze
Agenda
Committees
Organizers
Main Partners
Partners
ISSS 2002 Conference Hradec Kralove
ISSS 99

Regina
1st virtual vernissage
First virtual vernissage

Congress Centre ALDIS, Hradec Kralove, Czech Republic


Press Release

01/09/2020

V4DIS 2020 podpořil Visegrádský fond

International Visegrad Fund

Na dvoudenní konferenci v konferenčním centru Aldis v Hradci Králové se sejdou zástupci veřejné správy zemí Visegrádské čtyřky, kteří se věnují problematice informatizace společnosti, rozvoji e-governmentu a reformě veřejné správy, a setkají se s tuzemskými i zahraničními odborníky na tuto problematiku i manažery firem, dodávajících svoje služby a technologie do tohoto segmentu.

Mezi hlavními tématy konference V4DIS 2020 nebudou chybět informace o klíčových projektech, které se podařilo rozpracovat nebo dokončit, představí se příklady dobré praxe a diskutovat se bude o hlavních výzvách v oblasti informatizace veřejné správy a digitalizace života. Prostor opět dostanou projekty týkající se dalšího rozvoje přeshraniční spolupráce, zkušenosti z implementace moderních technologií v širokém spektru oblastí souvisejících s veřejnou správou a samozřejmě i konceptu tzv. chytrých měst a regionů.

Hlavním organizátorem konference V4DIS je spolek Český zavináč, spolupořadatelem opět Kraj Vysočina, který byl hlavním realizátorem rozsáhlého projektu LDA-V4 mapujícího stav informatizace veřejné správy v regionu V4, a na celkové koncepci akce se významně podílejí města Hradec Králové a Praha. Součástí programu V4DIS 2020 budou vedle obvyklých doprovodných akcí konference ISSS i tradiční nedělní VIP večer v Klicperově divadle či ocenění účastníků soutěže mladých talentů JuniorErb, kteří obdrží pamětní listy z rukou zástupce Senátu Parlamentu ČR.

Registraci na konferenci lze provést zasláním přihlášky na registrace@v4dis.eu (ceny vstupného).

Organizátoři uvítají i jakékoli podněty týkající se programu visegrádské konference či doprovodných akcí.

Brief Project Description


Triada Ltd. The Union of Towns and Communities of the Czech Republic The Office for Public Information Systems Information Society Association ExMise

Copyright © 2002 Triada Ltd., webmaster@isss.cz
design: Ceska vydavatelska pro internet, Ltd. /webhouse.cz/