AgendaCeska verze
Agenda
Committees
Organizers
Main Partners
Partners
ISSS 2002 Conference Hradec Kralove
ISSS 99

Regina
1st virtual vernissage
First virtual vernissage

Congress Centre ALDIS, Hradec Kralove, Czech Republic


Press Release

09/30/2019

Konference ISSS/V4DIS

Vzhledem k tomu, že jde o politicky nezávislou platformu, objevuje se zde každoročně řada osobností napříč celým politickým spektrem. Konference se zpravidla koná pod oficiální záštitou premiéra a několika dalších členů vlády, zástupců obou komor Parlamentu ČR, hejtmana Kraje Vysočina a Asociace krajů ČR. Setkávají se zde špičky domácí politické scény, ministři, zástupci veřejné správy z ČR i zahraničí, informatici krajských či městských úřadů, nezávislí odborníci i vysocí manažeři renomovaných firem, které dodávají svoje řešení a služby do segmentu státní správy a samosprávy.

Na konferenci obvykle nechybějí ani významní hosté z EU – v roce 2009 byla v rámci českého předsednictví Radě EU součástí programu „unijní“ ministerská konference „eID a veřejné registry“, v roce 2014 zde vystoupila místopředsedkyně EK Neelie Kroes a v roce 2016, 2018 a 2019 eurokomisařka Věra Jourová. Slavnostních zahájení se v minulých letech zúčastnilo i několik velvyslanců a dalších zástupců diplomatického sboru.

Dvoudenní program zaměřený na široké spektrum témat souvisejících s informatizací veřejné správy, rozvojem e-governmentu a celkovou digitalizací života je zaplněn nejen obvyklým maratonem přednášek, prezentací a diskusí, ale jeho součástí jsou i důležité doprovodné akce, jako například setkání poslaneckých klubů, zasedání komisí Rady AKČR, SMO ČR, diskuse osobností akademické sféry či jednání Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů.

Konference ISSS je již řadu let nedílnou součástí programu všech, kdo se podílejí na reformě a informatizaci veřejné správy, a zároveň místem, kde se představují klíčové novinky a strategie v oblasti e-governmentu a kde se zároveň tvoří, diskutují a často i schvalují další postupy.


Triada Ltd. The Union of Towns and Communities of the Czech Republic The Office for Public Information Systems Information Society Association ExMise

Copyright © 2002 Triada Ltd., webmaster@isss.cz
design: Ceska vydavatelska pro internet, Ltd. /webhouse.cz/