AgendaCeska verze
Agenda
Committees
Organizers
Main Partners
Partners
ISSS 2002 Conference Hradec Kralove
ISSS 99

Regina
1st virtual vernissage
First virtual vernissage

Congress Centre ALDIS, Hradec Kralove, Czech Republic


Press Release

09/09/2019

Příprava konference ISSS 2020 se rozjíždí naplno

Mezi nosnými tématy opět nebudou chybět prezentace a diskuse odrážející aktuální stav e-governmentu nejen v ČR, otázky elektronické identity a efektivní komunikace občanů s veřejnou správou či problémy v oblasti kybernetické bezpečnosti. Účastníci nepřijdou ani o témata pokrývající další rozvoj potřebné infrastruktury, pokračování projektů v rámci chytrých měst a regionů, digitalizace specifických oblastí veřejné správy jako je zdravotnictví, justice, záležitosti souvisejících rezortů a mnohá další.

Organizátoři očekávají, že počet registrovaných hostů opět vysoce překročí 2 tisícovky a že mezi aktivními účastníky konference nebude jako obvykle chybět řada členů Vlády ČR, desítky senátorů a poslanců Parlamentu ČR, šéfové státních organizací, hejtmani, primátoři a další zástupci státní správy i samospráv. Počítá se také s přítomností řady vzácných hostů ze zahraniční, a to nejen ze zemí Visegrádské čtyřky.


Triada Ltd. The Union of Towns and Communities of the Czech Republic The Office for Public Information Systems Information Society Association ExMise

Copyright © 2002 Triada Ltd., webmaster@isss.cz
design: Ceska vydavatelska pro internet, Ltd. /webhouse.cz/