AgendaCeska verze
Agenda
Committees
Organizers
Main Partners
Partners
ISSS 2002 Conference Hradec Kralove
ISSS 99

Regina
1st virtual vernissage
First virtual vernissage

Congress Centre ALDIS, Hradec Kralove, Czech Republic


Press Release

04/01/2019, 13:00

Malý sál plný digitalizace a elektronické identity

Druhá a třetí část programu je zaměřena především na elektronickou identitu – úvodního slova se ujala poslankyně PSP ČR Barbora Kořanová a po ní představil Pavel Štěpánek z České bankovní asociace projekt SONIA jako příspěvek bank k rozvoji digitálního Česka. Další prezentace na téma elektronické identifikace následují v podání zástupců Správy základních registrů (Michal Pešek a Josef Knotek). Na téma elektronické identity pro pracovníky veřejné správy pak vystoupí Petr Pavlinec z Kraje Vysočina. Na pořadu jsou dále informace o přeshraniční autentizaci podle eIDAS (Jaromír Talíř, CZ.NIC), nařízení eIDAS v praxi (Adéla Bušková, Císař, Češka, Smutný, s. r. o.) a eIDAS a vzdáleném kvalifikovaném elektronickém podpisu (Petr Dolejší, Sefira).

V dalších dvou částech tohoto bloku programu (od 15.25 do 17.30 h.) se přednášející věnují programu IROP v oblasti eGovernmentu a kybernetické bezpečnosti (Zdeněk Semorád, MMR), hrozbám v digitální transformaci eGovernmentu (Horymír Šíma, Fortinet), inteligentním cloudovým službám Oracle (Patrik Plachý, Oracle Czech) a ochraně citlivých dokumentů v prostředí státní správy (Tomáš Hlavsa, Atos IT Solutions and Services). Závěrečné tři prezentace jsou zaměřeny na obnovu základního registru osob – ROS (Zdeňka Polednová a Michal Čigáš, ČSÚ, Petr Hron a Roman Zemánek, ICZ), dalšímu rozvoji RÚIAN (Jiří Formánek, ČÚZK) a webovým službám RÚIAN (Kateřina Burešová, ČÚZK).


Triada Ltd. The Union of Towns and Communities of the Czech Republic The Office for Public Information Systems Information Society Association ExMise

Copyright © 2002 Triada Ltd., webmaster@isss.cz
design: Ceska vydavatelska pro internet, Ltd. /webhouse.cz/