AgendaCeska verze
Agenda
Committees
Organizers
Main Partners
Partners
ISSS 2002 Conference Hradec Kralove
ISSS 99

Regina
1st virtual vernissage
First virtual vernissage

Congress Centre ALDIS, Hradec Kralove, Czech Republic


Press Release

03/29/2019, 13:00

Na shledanou v Hradci Králové

Během dvoudenního programu se uskuteční zhruba 200 přednášek a diskusí a ve výstavní části se představí přes stovku dodavatelů technologií a služeb. První akce jsou na programu již v neděli odpoledne – seminář Digitální služby v prostorách Krajského úřadu Královéhradeckého kraje a večerní VIP setkání v Klicperově divadle. Konference se zúčastní řada osobností politického života a KC Aldis přivítá i řadu zahraničních hostů.

Oficiální záštity konferenci poskytli premiér Andrej Babiš, 1. místopředseda vlády a ministr vnitra Jan Hamáček, ministryně pro místní rozvoj ČR Klára Dostálová, vládní zmocněnec pro IT Vladimír Dzurilla, hejtman Kraje Vysočina Jiří Běhounek a Asociace krajů ČR.

Mezi účastníky pondělního slavnostního zahájení nebude chybět ani eurokomisařka Věra Jourová, několik členů vlády v čele s premiérem Andrejem Babišem, poslanci a senátoři Parlamentu ČR, šéfové státních organizací, hejtmani, primátoři, členové delegací Slovenska a Polska a další osobnosti.


Triada Ltd. The Union of Towns and Communities of the Czech Republic The Office for Public Information Systems Information Society Association ExMise

Copyright © 2002 Triada Ltd., webmaster@isss.cz
design: Ceska vydavatelska pro internet, Ltd. /webhouse.cz/