AgendaCeska verze
Agenda
Committees
Organizers
Main Partners
Partners
ISSS 2002 Conference Hradec Kralove
ISSS 99

Regina
1st virtual vernissage
First virtual vernissage

Congress Centre ALDIS, Hradec Kralove, Czech Republic


Press Release

01/14/2019

V4DIS 2019 – již pošestnácté

V programu, který se bude částečně prolínat s prezentacemi a diskuzemi probíhajícími v rámci národní konference ISSS, se objeví informace o zajímavých projektech e-governmentu, které se v jednotlivých zemích podařilo rozpracovat nebo dokončit, představí se řada příkladů dobré praxe a diskutovat se bude o hlavních výzvách a plánech v oblasti informatizace veřejné správy a digitalizaci života. Na pořad jednání zcela jistě přijde i hodnocení stavu e-governmentu, další rozvoj konceptu „smart cities“ a „smart regionů“ a hovořit se bude i o některých projektech v rámci přeshraniční či mezinárodní spolupráce nebo využití moderních technologií v oblasti turistického ruchu a podpory turistických destinací.

Součástí oficiálního programu konference V4DIS bude opět pondělní odpolední blok přednášek a worskhop účastníků soutěží Zlatý erb a ZlatyErb.sk s podtitulem „Zkušenosti s weby samospráv v zemích V4“, kterého se tradičně účastní i zástupci Senátu Parlamentu ČR a řada dalších významných představitelů veřejné správy ČR i dalších zemí. V jednání je v současné době i další setkání zástupců České národní koalice pro digitální pracovní místa a jejich partnerských koalic v ostatních zemí V4.

Hlavním organizátorem konference V4DIS je tradičně spolek Český zavináč, spolupořadatelem pak Kraj Vysočina, který byl v minulých letech hlavním realizátorem rozsáhlého projektu LDA-V4 mapujícího stav informatizace veřejné správy v regionu V4, a na celkové koncepci akce se významně podílejí města Hradec Králové a Praha. Součástí programu V4DIS 2019 bude vedle obvyklých doprovodných akcí konference ISSS i tradiční nedělní VIP večer v Klicperově divadle či ocenění účastníků soutěže mladých talentů JuniorErb, kteří obdrží pamětní listy z rukou zástupců Senátu Parlamentu ČR.


Triada Ltd. The Union of Towns and Communities of the Czech Republic The Office for Public Information Systems Information Society Association ExMise

Copyright © 2002 Triada Ltd., webmaster@isss.cz
design: Ceska vydavatelska pro internet, Ltd. /webhouse.cz/