AgendaCeska verze
Agenda
Committees
Organizers
Main Partners
Partners
ISSS 2002 Conference Hradec Kralove
ISSS 99

Regina
1st virtual vernissage
First virtual vernissage

Congress Centre ALDIS, Hradec Kralove, Czech Republic


Press Release

04/10/2018, 10:00

Kybernetická bezpečnost ve Velkém sále

V první části bloku, který moderuje Petr Koubský, seznámil Adam Kučinský z Národního úřadu pro kybernetickou a informační bezpečnost přítomné s novelou ZKB, a to především se změnami v zákoně, novými povinnými osobami a jejich povinnostmi. Alena Rybáková (NÚKIB) poté představila novelu vyhlášky 316/2014 Sb. a Jindřich Šavel z Novicomu uzavřel tuto část informacemi o přínosu integrované správy sítě a řízení přístupu pro rychlé řešení bezpečnostních incidentů.

Ve druhé části, která začíná v 10.50 vystoupí Jiří Průša z CZ.NIC a Ej Feng z tchajwanského Institute for Information Industry s prezentací HaaS – Honeyspot jako služba a Klára Jiráková z Kraje Vysočina s informacemi o projektu Kraje pro bezpečný internet. Souhrnnou přednáškou „Zásadní vliv kybernetické a informační bezpečnosti na celkovou bezpečnostní kulturu organizace“ poté vstoupí do programu Aleš Špidla z Českého institutu manažerů informační bezpečnosti a celý blok uzavře Miroslav Tůma z MV ČR s informacemi o kyberbezpečnosti v rezortu MV.

Závěr bloku je vyhrazen pro diskusi a odpovědi na otázky přítomných.


Triada Ltd. The Union of Towns and Communities of the Czech Republic The Office for Public Information Systems Information Society Association ExMise

Copyright © 2002 Triada Ltd., webmaster@isss.cz
design: Ceska vydavatelska pro internet, Ltd. /webhouse.cz/