AgendaCeska verze
Agenda
Committees
Organizers
Main Partners
Partners
ISSS 2002 Conference Hradec Kralove
ISSS 99

Regina
1st virtual vernissage
First virtual vernissage

Congress Centre ALDIS, Hradec Kralove, Czech Republic


Press Release

03/20/2017

Prezentace tchajwanských dodavatelů

V roce 2016 pak Tchajwanský Úřad pro zahraniční obchod, který podléhá ministerstvu hospodářství, pověřil státní agenturu pro podporu podnikání a investic TAITRA, aby zorganizovala delegaci nejvýznamnějších společností v oblasti digitalizace veřejné správy a dalších oblastí a zajistila prezentaci na konferenci ISSS/V4DIS 2016. Na konferenci poté prezentovalo devět tchajwanských společností produkty ze svého portfolia, ať už formou živých ukázek ve velké národní expozici nebo během vystoupení v přednáškové části akce. Dodavatelé se zaměřují zejména na vývoj a realizaci řešení v oblasti elektronického mýta, softwarových a hardwarových řešení IVS, AMI, inteligentních sítí a systémů řízení spotřeby energií či elektronických zdravotnických systémů. Během slavnostního zahájení celé konference ISSS/V4DIS 2017 pak vystoupil i tehdejší ředitel kanceláře, pan Ron Sheau-Jung Lu.

K únoru 2017 došlo v Tchajpejské hospodářské a kulturní kanceláři k obměně vedení, ovšem spolupráce s konferencí ISSS pokračuje a také návštěvníci ISSS/V4DIS 2017 budou moci zavítat do tchajwanského pavilónu v přízemí Kongresového centra Aldis nebo navštívit přednášky některých z technologicky vyspělých tchajwanských dodavatelů.


Triada Ltd. The Union of Towns and Communities of the Czech Republic The Office for Public Information Systems Information Society Association ExMise

Copyright © 2002 Triada Ltd., webmaster@isss.cz
design: Ceska vydavatelska pro internet, Ltd. /webhouse.cz/