AgendaCeska verze
Agenda
Committees
Organizers
Main Partners
Partners
ISSS 2002 Conference Hradec Kralove
ISSS 99

Regina
1st virtual vernissage
First virtual vernissage

Congress Centre ALDIS, Hradec Kralove, Czech Republic


Press Release

10/05/2016

Virtuální Hradec Králové

Hradec Králové je rovněž součástí projektu moderní průvodcovské mobilní aplikace Audio Guide, díky níž lze detailně naplánovat návštěvu města. Intuitivně ovládaná aplikace informuje o architektonických památkách, muzeích, galeriích, místních atraktivitách, historických událostech a osobnostech. Průvodce je dostupný pro obě nejrozšířenější platformy – pro Android na Google Play a pro iOS na App Store.

Na stránkách m.hradecko.eu je k dispozici další mobilní aplikace zaměřená tentokrát na poskytování aktuálních informací o širším regionu. Pro cyklisty a pěší turisty nabízí například funkce vyhledávání tras, zákres linek cyklobusů či jednoduchý plánovač výletů.

Hradecko je také zapojeno do celosvětové hry Munzee, jejíž hlavní cíl spočívá v hledání speciálně vytvořených známek s QR kódem pro místa umístěná v turistických atraktivitách nebo jejich blízkosti. Soutěží se o prvenství v počtu nasnímaných kódů.


Triada Ltd. The Union of Towns and Communities of the Czech Republic The Office for Public Information Systems Information Society Association ExMise

Copyright © 2002 Triada Ltd., webmaster@isss.cz
design: Ceska vydavatelska pro internet, Ltd. /webhouse.cz/