AgendaCeska verze
Agenda
Committees
Organizers
Main Partners
Partners
ISSS 2002 Conference Hradec Kralove
ISSS 99

Regina
1st virtual vernissage
First virtual vernissage

Congress Centre ALDIS, Hradec Kralove, Czech Republic


Press Release

04/05/2016, 12:00

Co zajímá města a obce?

V dalších částech programu bloku pak přijdou na řadu prezentace „KIVS a centrální nákupy“ (MV), „eGon vs eIDAS“ (Gordic), „Úplné elektronické podání prakticky“ (Software602), „Bezpečná komunikace s občany“ (Citrix) a „Přístup k centrálním službám z pohledu kraje“ (Moravskoslezský kraj a MV).

V diskusním panelu zástupců samospráv a státní správy poté zasednou Pavel Rous z Komise pro informatiku SMO ČR, Petr Pavlinec z Kraje Vysočina, digitální šampion ČR Ondřej Felix, Roman Vrba a Petr Kuchař z Ministerstva vnitra ČR, Michal Pešek ze Správy základních registrů, Rostislav Mazal a Aleš Pekárek z Ministerstva pro místní rozvoj, Jiří Průša z CZ.NIC a další. Hlavními tématy jsou identifikace občana vůči veřejné správě, pořízení informačního systému a jeho udržení v chodu, komunikace z pohodlí domova, problematiky Registru smluv či filosofický pohled na smysl dotací.


Triada Ltd. The Union of Towns and Communities of the Czech Republic The Office for Public Information Systems Information Society Association ExMise

Copyright © 2002 Triada Ltd., webmaster@isss.cz
design: Ceska vydavatelska pro internet, Ltd. /webhouse.cz/