AgendaCeska verze
Agenda
Committees
Organizers
Main Partners
Partners
ISSS 2002 Conference Hradec Kralove
ISSS 99

Regina
1st virtual vernissage
First virtual vernissage

Congress Centre ALDIS, Hradec Kralove, Czech Republic


Press Release

04/04/2016, 15:00

Hradec Králové – kongresové město

Photo

Úvodního uvedení do problematiky kongresového turismu se ujal autor Koncepční studie cestovního ruchu pro město Hradec Králové, Ing. Petr Kratochvíl a na něj pak navázal městský radní pro cestovní ruch a předseda představenstva KC Aldis PhDr. Jiří Štěpán, Ph.D. Následovalo krátké vystoupení RNDr. Tomáše Renčína jako organizátora největší kongresové akce, která se každoročně v Hradci Králové koná, a poté bouřlivá diskuse většiny přítomných, mezi nimiž nechyběli například hejtman Královéhradeckého kraje Lubomír Franc, náměstkyně ministryně pro místní rozvoj a kandidátka do krajských voleb Ing. Klára Dostálová, bývalý místopředseda Evropského parlamentu a současný opoziční zastupitel Ing. Oldřich Vlasák a další osobnosti.

Výsledkem diskuse bylo nejen utřídění názorů na další rozvoj tohoto mimořádně perspektivního segmentu cestovního ruchu, ale také návrh jakéhosi akčního plánu a detailní SWOT analýza.


Triada Ltd. The Union of Towns and Communities of the Czech Republic The Office for Public Information Systems Information Society Association ExMise

Copyright © 2002 Triada Ltd., webmaster@isss.cz
design: Ceska vydavatelska pro internet, Ltd. /webhouse.cz/