AgendaCeska verze
Agenda
Committees
Organizers
Main Partners
Partners
ISSS 2002 Conference Hradec Kralove
ISSS 99

Regina
1st virtual vernissage
First virtual vernissage

Congress Centre ALDIS, Hradec Kralove, Czech Republic


Press Release

04/04/2016, 10:00

Visegrádská konference V4DIS 2016 zahájena

Photo -- Photo -- Photo -- Photo -- Photo -- Photo

Během uvítání hostů Tomáš Renčín připomněl i památku generálního sekretáře Únie miest a obcí Slovenska Mariána Minaroviče, který zemřel 4. března tohoto roku a který se v uplynulých dvou dekádách nejen výrazně zasloužil o rozvoj e-governmentu na Slovensku, ale celou dobu také velmi úzce spolupracoval na koncepci konference ISSS/V4DIS.

Součástí konference V4DIS 2016 jsou i letos vedle zahraničních přednášek a příspěvků do diskusí také prezentace aktivit mladých talentovaných lidí, kteří se aktivně zapojují do správy věcí veřejných a prostřednictvím soutěže Junior Erb porovnávají vlastní projekty a vyměňují si cenné zkušenosti. Ocenění soutěžící se letos jako obvykle setkají se zástupci veřejné správy a z rukou místopředsedy Senátu Parlamentu ČR Přemysla Sobotky převezmou pamětní listy. Během odpoledních hodin budou předána také ocenění udělená v rámci tradiční soutěže EuroCrest.


Triada Ltd. The Union of Towns and Communities of the Czech Republic The Office for Public Information Systems Information Society Association ExMise

Copyright © 2002 Triada Ltd., webmaster@isss.cz
design: Ceska vydavatelska pro internet, Ltd. /webhouse.cz/