ProgramEnglish version
Program
Výbory
Pořadatelé
Partneři
Mediální partneři
Konference ISSS 2001 Hradec Králové
ISSS 99

Hradec Králové -- hostitelské město

Regina
I. virtuální vernisáž
1. virtuální vernisáž

Hradec Králové, Kongresové centrum Aldis


Tisková zpráva

27. 3. 2001, 12.00

Internet je dobrý pomocník, ale sám naše problémy nevyřeší

Vývoj Internetu přináší další možnosti, které mohou pomáhat v mnoha oborech lidské činnosti. Průběh vývoje Internetu se odlišuje od toho, jak jej vnímá veřejnost. V minulých letech prožíval zájem o Internet veliký boom, svědčí o tom počet firem, které vznikaly jako houby po dešti na celém světě. V současné době zájem pominul, nicméně Internet stále nabízí své možnosti.

Internet za nás nic nevyřeší, ale nabízí možnosti pro rychlejší a jednodušší řešení mnoha problémů. Dnes se použití Internetu dotýká mnoha oborů, můžeme jmenovat vzdělávání, obchod, zábavu a další obory lidské činnosti.

Data na Internetu jsou přístupná dvacet čtyři hodin denně. Již dnes se ve světe objevují studijní programy, ve kterých se studenti připravují na semináře na základě podkladů, uveřejněných na Internetu. Ve škole pak probíhají pouze semináře, ve kterých se procvičuje již nastudovaná látka. Studující se připravuje v době, která mu vyhovuje a tak dlouho, jak potřebuje. Do takto připravených studijních programů se snadno doplňují nejnovější poznatky.

Podobně je tomu s otevírací dobou internetových obchodů. Je pravda, že na dodávku zboží si nějakou (ne příliš dlouhou) dobu počkáte, ale vybírat můžete v době, kdy se to hodí Vám. Již dnes nabízí zřízení elektronického obchodu několik firem.

Díky elektronické poště může dostat váš dopis kdokoliv na světě a ještě týž den můžete dostat odpověď.


Triada, spol. s r. o. Global Cities Dialogue Sdružení BMI Sdružení pro informační společnost Svaz měst a obcí ČR Úřad pro veřejné informační systémy

Copyright © 2001 Triada, spol. s r. o., webmaster@isss.cz
design: Česká vydavatelská pro internet, s. r. o. /webhouse.cz/