Triada Munis iMunis ISSS DMO Obec a finance DVS Solón
  pruhy pruhy
ISSS – Internet ve státní správě a samosprávě ISSS – Internet ve státní správě a samosprávě 4.–5. dubna 2016, Hradec Králové, Kongresové centrum Aldis

Kybernetická bezpečnost – od rána do odpoledne

5. 4. 2016, 10.15, Hradec Králové

Rozsáhlý blok věnovaný kybernetické bezpečnosti, jehož odborným partnerem je letos vedle Českého institutu manažerů informační bezpečnosti i společnost Deloitte, probíhá ve Velkém sále kongresového centra Aldis již od 9 hodin, a to za účasti řady renomovaných expertů a desítek zástupců veřejné správy.

Úvodní přednášky bloku, který moderuje Petr Koubský, „Kybernetická bezpečnost – ZoKB a Výzva č. 10“ se ujal Miroslav Tůma z Ministerstva vnitra a na něj navazuje Aleš Pekárek z Ministerstva pro místní rozvoj. V několik sekcích pak následují přednášky expertů ze společností exe, O2 IT Services, Altron, ČD-Telematika, CZ-NIC, Deloitte Security, Gordic, NSMC, SODATSW, Novicom či Axenta, a to převážně na téma „IT řešení požadavků Zákona o kybernetické bezpečnosti“.

Na právní a sociální kontext se pak zaměří pozornost odborníků IDC CEMA, Ambruz & Dark Deloitte Legal („outsourcing kybernetické bezpečnosti“) a EPMA – agentura pro evropské projekty a management („kyberbezpečnost jako nové oko prozřetelnosti“).