Triada Munis iMunis ISSS DMO Obec a finance DVS Solón
  pruhy pruhy
ISSS – Internet ve státní správě a samosprávě ISSS – Internet ve státní správě a samosprávě 4.–5. dubna 2016, Hradec Králové, Kongresové centrum Aldis

Prezentace tchajwanských dodavatelů

3. 2. 2016

Dlouhodobá spolupráce Tchajwanu a Kraje Vysočina v oblasti digitalizace veřejné správy a dalších oblastí, jako je například zdravotnictví, přinesla další plody. Odstartovalo to pozvání ředitele Ekonomické divize Tchajpejské hospodářské a kulturní kanceláře, která v České republice vykonává funkci zastupitelského úřadu Tchaj-wanu, ze strany hejtmana Jiřího Běhounka na loňský ročník konference. Ředitel Ben Wu seznámil v rámci své prezentace účastníky s výsledky, jichž dosáhla tchajwanská vláda v oblasti e-governmentu a e-health v posledních letech.

Tchajwanský Úřad pro zahraniční obchod, který podléhá ministerstvu hospodářství, poté pověřil státní agenturu pro podporu podnikání a investic TAITRA, aby zorganizovala delegaci nejvýznamnějších společností v oblasti digitalizace veřejné správy a dalších oblastí a zajistila prezentaci na konferenci ISSS/V4DIS 2016. Společnosti, jež jsou součástí této delegace, se zabývají vývojem a realizací řešení v oblasti elektronického mýta, softwarových a hardwarových řešení IVS, AMI, inteligentních sítí a systémů řízení spotřeby energií či elektronických zdravotnických systémů.

Bureau of Foreign Trade GPA